Gardiner Multibandslängder Ellie Vit/Vit 2-pack

REDLUNDS

Regular Price 599 kr
Du sparar 14% Specialpris 515 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Inred hemmet med dessa fina gardinlängder med en vacker broderad effekt. Det vackra blommönster ger en touch av färg och liv till rummet, och passar utmärkt för att skapa en avslappnad och välkomnande känsla. Multibandslängderna passar också bra ihop med en mängd olika inredningsstilar, från en mer traditionell till en mer modern look. Mönstret är ritat av en svensk designer. Färdigsydda multibandslängder i 2-pack med overlock nertill. Behöver du fålla upp gardinen kan du göra det enkelt med fållband. Finns även som matchande gardinkappa. Med multibandslängder kan du hänga upp gardinen på följande sätt: ✓ Som traditionella kanallängder ✓ Som veckbandslängder med fingerkrokar ✓ Som hällängder med hällor som du hänger på gardinstången ✓ Som waveupphängning med rynkbandskrokar eller nålkrokar Storlek2x 130x250 cm Material100% polyesterFärgVit/VitTvättråd40 grader

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex