Gardinkappa Ellie Vit/Vit

REDLUNDS

299 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
En vacker multibandskappa med en vacker broderad effekt. Det fina blommönstret ger en touch av färg och liv till rummet, och passar utmärkt för att skapa en avslappnad och välkomnande känsla. Gardinkappan passar också bra ihop med en mängd olika inredningsstilar, från en mer traditionell till en mer modern look. Mönstret är ritat av en svensk designer. Färdigsydd gardinkappa i storlek 50x250 cm. Finns även som matchande gardinlängder. Med multiband kan du hänga upp gardinen på följande sätt: ✓ Som traditionella kanallängder ✓ Som veckbandslängder med fingerkrokar ✓ Som hällängder med hällor som du hänger på gardinstången ✓ Som waveupphängning med rynkbandskrokar eller nålkrokar Storlek50x250 cmMaterial100% polyesterFärgVit/VitTvättråd40 grader

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex