Gardiner Mörkläggningsgardiner Gry Ljusgrå 2-pack - Mogihome

MOGIHOME

Regular Price 949 kr
Du sparar 14% Specialpris 816 kr
Frakt 0 kr I lager
2-4 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Stäng ute oönskat solljus med ljusgråa mörkläggningsgardiner från svenska varumärket Mogihome. Mörkläggningsgardiner är ett utmärkt val för den som vill ha det mörkt. Mörkläggningsgardiner har även en tendens att dämpa oönskat ljud. Så om du önskar ett mörkt och tyst hem, tveka inte då att investera i ett par högkvalitativa mörkläggningsgardiner från Mogihome. Behöver du fålla upp gardinen kan du göra det enkelt med fållband som medföljer i gardinförpackningen. Med multibandslängder kan du hänga upp gardinen på följande sätt: ✓ Som traditionella kanallängder ✓ Som veckbandslängder med fingerkrokar ✓ Som hällängder med hällor som du hänger på gardinstången ✓ Som waveupphängning med rynkbandskrokar eller nålkrokar Storlek2x 135x240 cm Material100% polyester FärgLjusgråTvättråd40 grader Mogihome grundades 2012 och är ett svenskt varumärke med rötterna i den svenska textilbygden. Mogihome erbjuder alltid väldesignade produkter i hög kvalitet till ett bra pris. Om du saknar något från Mogihomes utbud hos oss på Lillytex kan du alltid kontakta vår kundtjänst!

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex