Inte ens nära - Kylskåpspoesi

KYLSKåPSPOESI

225 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

"Inte ens nära" är det perfekta spelet för alla som älskar meningslöst och onödigt vetande blandat med massor av humor och knasiga fakta. I ?Inte ens nära!? tar vi den gamla klassikern ?gissa antalet ärtor i en glasburk? till en ny nivå som kryddats med helt galna, vrickade och knäppa frågor. "Inte ens nära" är ett utmanande och verkligt underhållande spel med över 300 hysteriskt knasiga och bisarra frågor om sånt man inte kan veta utan bara kan gissa sig fram till. Här handlar det inte om att kunna svaret på frågorna utan istället om att klura fram en gissning och vara den som lyckas hamna närmast det korrekta svaret. - Hur många hårstrån finns det i ett ögonbryn, - Hur många procent av amerikanerna kan placera ut Sverige på en världskarta? - Hur många hål är det i en innebandyboll? Tror du att du kan gissa dig nära det korrekta svaret? I så fall har du nog en bra chans i det här spelet.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: FormoFunktion.com