Jul i strandhuset, av Veronica Henry

POCKET SHOP

95 kr
Frakt 29 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Jul i strandhuset svämmar över av kärlek, hopp, förlåtelse och massor av julstämning. Den perfekta julklappen! Av författaren till Hjärtats bokhandel.

Alla älskar julen, och Lizzy Kingham är inget undantag. Men i år känns det som om hennes man och tonårsbarn varken ser henne eller uppskattar henne. De har lämnat såväl julklappsinköp som pyntande och matlagning till henne att ta hand om. Och när hon plötsligt står helt ensam under deras traditionella klä-granen-myskväll får Lizzy nog. De kan fixa sin egen jul!

Lizzy beger sig till sin favoritplats: bästa vännens lilla strandhus, ett i raden av likadana, charmiga hus på de gyllene dynerna i Everdene. I grannstugorna finns fler som lämnat något bakom sig för att söka ro vid stranden, alla med sina egna problem.

Lizzy förnekar sig inte och snart glittrar juleljusen, doften av glögg blandas med havsluften, och främlingar förvandlas till vänner. Hemma i Pepperpot Cottage är familjen desperata var är Lizzy? För det blir ingen jul utan henne. Kan de hitta henne i tid, och övertyga henne om att hon betyder allt för dem, varje dag på året?

FAKTA:
- Bandtyp: Pocket
- Utgivningsdatumet för pocketupplagan: 2021-10-13
- Förlag: Printz
- Språk: svenska
- Originalspråk: engelska
- Originaltitel: Christmas at the Beach Hut
- Författare: Henry, Veronica
- Formgivare: Henriksson, Anna
- Översättare: Store, Maria
- Genre: Skönlitteratur, Feelgood
- Omfång: 322 Sidor
- Mått (B/H/R): 110 / 178 / 22
- Vikt: 183 gram

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Pocket Shop