Juniorsäng Julia 80x180 cm vit - med madrass och förvaring

Specialpris 4 790 kr
Regular Price 4 990 kr
Du sparar 4%
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Söt barnsäng av hög kvalitet och med avtagbart sidoskydd för trygg och säker sömn. En smidigt förvaringslåda på hjul ingår, med plats för kudde, täcke eller leksaker. Alla sängens kanter är avrundande med säkerheten i åtanke. Kvalitativa ribbor i botten som är tillverkade av lagerlimmade björkribbor, profilerade i en lätt båge som ökar komfort och ventilation av madrassen.

Madrass och förvaringslåda ingår.

En juniorsäng av högkvalitativ laminerad MDF-skiva som lackats tre gånger med miljövänlig färg. Sängen är säkerhetscertifierad enligt EU standard.

Paketet innehåller anti-knarrlister och monteringstillbehör. Beställningsvara med leveranstid på 10-14 dagar. Hemleverans ingår.

Bäddmått: 80x180 cm
Mått: B:90 L:184 H:65 cm
Max vikt: 100 kg
Material: MDF-skiva lackerad 3 gånger med miljövänlig färg
Ribbotten: Limmad björk
Montering: Levereras omonterad (monteringsanvisning medföljer)
Garanti: 2 år
Skötselråd: Torka av med lätt fuktad trasa
Leverans: Hemleverans ingår
Certifieringar: Cert. ISO14000 och ISO9001

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Savile Nordic