Vintage Cable Glove Onesize

SUPERDRY

249 kr
Frakt 49 kr I lager
2-4 dagars leverans
30 dagars öppet köp
Säker betalning med Klarna
Produktbeskrivning

Vintage Cable Glove Onesize. Är det handskar eller är det vantar? Varför inte båda! Cable Knit-vantarna och deras tjocka mjukhet är ett mångsidigt val och erbjuder möjligheten att vara fingerlösa eller att dra ner vantens huva för mysig värme. Med denna frihet och komfort är de ett utmärkt val för kalla utflykter av alla slag.

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: ruza