Yellow & Black Dot Sock

Regular Price 20 kr
Du sparar 20% As low as 16 kr
Frakt 29 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Only %1 left
Produktbeskrivning
Gula strumpor med prickar. Stilrena gula strumpor med massa små svarta prickar. Som alla våra strumpor är de tillverkade i en skön bomullsblandning som gör det lätt för dina fötter att andas och må bra. Väldigt snygga strumpor som passar till de flesta klädstilar! Yellow & Black Dot Sock - material: 75% Bomull 20% Polyamid 5% Elastan Tvättråd: CoolSocks ger dig även möjligheten att prenumerera på strumpor. Belöna dig själv eller varför inte ge bort en superfin prenumeration av färgglada strumpor!  Du väljer längd på prenumeration och antal strumpor som ska ingå varje månad - och så sköter vi resten. Vi skickar dig valfria strumpor av färgglada motiv - allt för att du ska slippa det tuffa jobbet att välja färg på strumporna själv. Vi väljer ut strumpor från vårt stora galleri av strumpor på hemsidan men har även en del strumpor som inte syns för allmänheten som du som prenumerant får ta del av. Här ser du fler strumpor från oss. Du kan också se mer av oss på instagram och facebook och följa oss för roliga uppdateringar och tävlingar.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Coolsocks