Kulspetspenna Ballograf Epoca P, Orange

BALLOGRAF

Artikelnr: 10447

99 kr
Frakt 39 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Kulspetspennan Ballograf Epoca P använder certifierat Svenskt Arkiv-bläck, vilket ger en hållbar skrift som tål kladd.

Den tidlösa klassikern från Ballograf som designades redan i början av 60-talet och som med åren blivit omåttligt populär, både i Sverige och utomlands.

Använd den här pennan för att nedteckna meddelanden, anteckningar och tankar. Kulspetspennan Ballograf Epoca P innehåller certifierat Svenskt Arkiv-bläck för en kladdfri skrift. En medellång spets gör den perfekt för dagliga anteckningar i hemmet, skolan eller på arbetet. Pennan har dessutom en fickklämma och en tryckknappsmekanism. Skrivlängd c:a 8000 meter.

Epoca tillverkas i Sverige i Ballografs fabrik i Filipstad. Epocamaskinen har funnits med länge och monterar en penna på ca 3 sekunder.

Epocas historia

Epocapennans design skapades som ett svar på problem kontorsarbetare upplevde - pennorna var för smala och gjorde det ansträngande att skriva. Epoca blev därför snabbt en favorit, med sin mer ergonomiska form.

När pennan lanserades i början av 60-talet var det unikt med en penna som hade klickfunktion och utbytbar patron. Dessutom bleknade inte bläcket, vilket gjorde att det sedan dess och än idag används inom stat, myndigheter och landsting.

Epocas tidlösa design är omöjlig att tröttna på och är idag en svensk designklassiker.

Det unika bläcket

Ballografs bläck är av hög kvalitet. Det är gjort för vårt svenska klimat och ska klara såväl jättekalla som varma temperaturer.

Ballograf är i princip ensam i sitt slag när det kommer till det ljusbeständiga bläcket i sina pennor. Bläcket i pennan har den mycket strikta certifieringen “Svenskt Arkiv”, vilket varit ett krav för användning inom exempelvis kommun och landsting.

Bläcket räcker dessutom i 8000 meter, något Ballograf är ensamma om att kunna erbjuda. Det är cirka dubbelt så långt som närmaste konkurrent, och nio gånger längre än genomsnittspennan.

  • 1 st kulspetspenna Ballograf Epoca P.
  • Förkromad tryckknapp, ring och spetsförstärkning.
  • Klickmekanism.
  • Livstids garanti på tryckmekanismen.
  • Utbytbar patron, kan fyllas på med refill-patroner.
  • Certifierat/Godkänt Svenskt Arkiv-bläck.
  • Skrivlängd ca 8000 meter.
  • Skrivbredd: Medium.
  • Färg pennkropp: Orange.
  • Bläckets färg: Blå.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop