Lanterna Kräfta 2-pack Kräftskiva

VICTORIA'S DESIGN HOUSE

99 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Mycket trevliga lanternor att hänga upp till kräftskivan. Häng dem över en lampa för att få en stilfull belysning på skivan eller dekorera med dem som de är, häng dem i band i taket eller i ett fönster. Kommer i en 2-pack och är jättefin att hänga i uterummet eller utomhus i träden till kräftskivan för att skapa stämning. Mått: 25x15 cm Material: PappAntal: 2-packDesign: Victoria's Design HouseLanterna Kräftskiva Dekoration Kräftdekoration

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: FINTinne.se