LED - Trädgårdsbelysning med solceller

Artikelnr: 99420

Regular Price 399 kr
Du sparar 53% Specialpris 187 kr
Frakt 29 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

LED-lampan levereras komplett med rör, markspett och laddningsbart batteri och är lätt att installera. Det är en perfekt dekorativ belysning för trädgårdar, uteplatser, gångar, tomter och balkonger.

De är tillverkade i kvalitetsplast och därmed lämpliga för många års användning. Lamporna är enkla att installera. De är utrustade med en sensor, och tänds automatiskt i skymningen.

Belysningens varaktighet beror på vädret. Vanligtvis kan det ta 6-8 timmar för ca 8-timmars belysning. Lamporna förorenar inte miljön eftersom batterierna i dessa lampor laddas med solenergi under dagen. Istället för att använda kablar för att ansluta lampor till uttag för laddning, är det säkrare att använda och mer praktiskt att flytta runt. Dessutom behöver du inte betala elräkningar för dessa lampor eftersom de drivs av solenergi. Det är verkligen en engångsinvestering som ger permanent avkastning.

  • Material: Plast
  • Mått: 8,6 x 8,6 x 38 cm (L x B x H)
  • Batteri: AA/1,2V/1600mAh/NI/MH

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Macskal