Hitta butiker • Luleå

Hitta butiker

View as Grid List

10 Items

per sida
Set Descending Direction
 • En av Sveriges ledande outdoor butiker med ett sortiment som överträffar det mesta.

  Till butiken Gå till butiken
 • Välkommen till Bellis. Din ambassadör i doft och färg i över 60 år! Våra ledord är.....KUNSKAP - KÄNSLA - KVALITÉ - SERVICE. Bellis ligger i hjärtat av Luleå, mitt på Storgatan. Genom oss kan Du skicka blommor lokalt inom Luleå eller så kan vi förmedla över hela landet. Beställer Du före kl.13.00 så levereras blommorna samma dag i nästan alla städer i Sverige. Lokala avvikelser kan förekomma. Lokalt inom Luleå levererar vi från kl.08.00 vardagar och är Du ute i sista minuten så tar vi emot din beställning ända fram till kl.17.00. Vår egen distributionsorganisation ser till att blommorna på ett tryggt och värdigt sätt kommer fram till mottagaren. Du kan även få blommorna levererade på ett exakt klockslag mot en expressavgift. ( Det är heller inte omöjligt att få vår chaufför att sjunga en truddelutt vid överlämnandet!? ) Vi är medlem i Euroflorist samt ombud för interfloras blomsterförmedling. Bellis är vida känd för sina vackra och smakfulla SORGBINDERIER. Så Du ska ALLTID känna att hos oss får Du full valuta för din beställning. Vår STORA snittblomskyl är ALLTID välfylld och de flesta snittblommorna är KRAVmärkta och av HÖGSTA kvalité. Vi är också medlem i FFFP, fair flowers-fair plants. Vi levererar inte bara blommor, utan VI FÖRMEDLAR ÄVEN KÄNSLOR. Blommorna är ett uttrycksmedel för de känslor som Du vill förmedla vid just detta tillfälle. Det kan vara för att beklaga sorgen, visa din uppskattning för någonting, gratulera på födelsedagen eller till körkortet. Ja kort sagt blommorna förmedlar känslor vid livets ALLA tillfällen. Kontakta oss på tel. 0920-10 500 så hjälper vi även dig. Känn trygghet, både vid glädje och sorg, att kontakta oss. Ni ringer - Vi springer! Välkommen till Bellis hälsar Ann & Jimmy samt Anna och Nina.

  Till butiken Gå till butiken
 • Mode kommer från latinets "Modus" och betyder ungefär rytm, mått eller gräns. Med ordet mode menar vi något som är typiskt för tidens rytm. Hos oss på Bengts kan du hitta precis det. Vi har de senaste åren jobbat hårt med att knyta till oss nya spännande märken från några av världens största modehus. Hos oss hittar du bla kläder från Hugo Boss, Morris, Polo Ralph Lauren, Eton och Franklin & Marshall mfl. Välkommen till en ny tid!

  Till butiken Gå till butiken
 • Hos oss kan Du hitta ett smycke, klocka eller present till dig själv eller någon nära. Vi har ett brett utbud till alla åldrar och tillfällen. Vi jobbar med de bästa leverantörerna och detta borgar för en hög kvalitet. Välkommen till Boströms Ur & Guld - en unik butik med kunden i centrum!

  Till butiken Gå till butiken
 • Välkommen till stans fräschaste salong. Här får du som kund stå i centrum och bli ompysslad av våra duktiga frisörer för att bli ditt snyggaste jag. Vi jobbar efter kundens önskemål och strävar alltid efter att just DU ska känna dig nöjd med ditt besök hos oss. Vi gör allt från klipp till färg och hairtalk.

  Till butiken Gå till butiken
 • GUAPO - Butiken för alla Coola killar & Fagra farbröder. Fokus på allt från skägg och mustasch till hudvård, rakning, herrparfym och detaljerna som gör mannen. ”Namnet GUAPO kommer från ett spanskt uttryck för snygg/vacker man – och det är precis så vi vill att alla män ska känna sig.”

  Till butiken Gå till butiken
 • ia damunderkläder är en liten butik med stort sortiment på storgatan. Hos oss får du hjälp i bh-djungeln. Vi bjuder på tid , engagemang och ett tränat öga så att du hittarden perfekta bh´n till just dig.

  Till butiken Gå till butiken
 • Klockslaget Luleå AB är ett urmakeri och klockaffär i centrala Luleå. Företaget startade år 2000 och drivs av urmakare Karl-Johan och Åsa Björkman. I butiken säljer vi klockor av kända märken, och som enda butik i norr är vi återförsäljare av Svenska SjööSandström. Vid köp av klocka ingår en tvåårig internationell garanti som gäller hos samtliga auktoriserade återförsäljare runt om i världen. Vi kan även erbjuda en försäkring till din klocka. Klockslaget reparerar armbandsur, väggklockor och bordsur i egen verkstad. Vi har service på de flesta klockor med Omega som specialitet. Välkommen in!

  Till butiken Gå till butiken
 • Välkommen till Lindgrens Mode! Luleås äldsta dambutik med anor från 30-talet. Vi har valt ut det bästa från våra leverantörer för att kunna erbjuda ett snyggt och välkordinerat utbud. Här på mymall kan ni ta del av ett axplock av utvalda märken, och produkter. Trend riktiga kläder för kvinnor i alla åldrar som uppskattar service, kvalitet och omtanke. Välkommen till en lugn och trevlig miljö med ett personligt bemötande ett stenkast från kedjorna, mitt i centrum. Vi hjälper dig att hitta just din personliga stil/ Malin & Melinda med personal.

  Till butiken Gå till butiken
 • Sisters Luleå har utvalda gobitar ifrån massor av märken. Inte allt kommer ligga uppe på My mall så för att inte missa något är du varmt välkommen in att kika på mer. Hos oss ska du alltid känna dig välkommen och är du sugen på en tjejkväll eller en aw med kollegorna kan vi skräddarsy en VIP kväll/morgon för er. Glöm inte följa oss på instagram och Facebook. gossip välkomna till oss Dennis Frida Jossan Jenny Agnes Sabina och Veronica

  Till butiken Gå till butiken
View as Grid List

10 Items

per sida
Set Descending Direction