Allt för studenten

Studenternas tid står åter för dörren och mycket behöver planeras, fixas och inhandlas till dess. Allt ifrån förberedande av mottagning och fest till studentpresent. 
Vi på My Mall finns här för dig när du vill ha tips och inspiration! 

För studentmottagningen
Dekoration i form av ballonger, girlanger och vimplar. Glas, tallrikar och servetter till gästerna. Ja, mycket är det som behövs ordnas för en så lyckad dag som möjligt. 
Att duka med porslin är alltid trevligt men på en dag som studenten när maten inte står i huvudfokus kanske det räcker med fina plast- eller papptallrikar? På My Mall har vi ett stort utbud av studentdekorationer och produkter passande till en studentmottagning både inom- och utomhus. Att hålla en studentmottagning utomhus är underbart på ett flertalet sätt, däribland får man utrymme att umgås, mingla, dansa och kanske till och med njuta av solen. Under försommaren när studenten äger rum kan vädret vara lite tvetydigt och där kan ett partytält eller paviljon vara ett bra sätt att sky undan en allt för varm dag eller plötsligt regn. På My Mall har vi snygga och stilrena partytält och paviljonger som kan användas på såväl studenten eller andra tillställningar. Fördelarna med partytält är många! 

Studentpresenter för alla
Servisglas, köksgeråd, vackra smycken eller varför inte ett kit av bra-att-ha-saker? Hos My Mall hittar du både små och stora presenter, bland annat från kända varumärken som Lisa Larson, Kosta Boda, Orrefors, Iitala, Banksy och många fler. Helt enkelt något för alla! Letar du efter en  studentpresent för den konstintresserade, matlagningsintresserade eller kanske till den som vill upptäcka världen? Efter studenten brukar många vilja ut och resa, upptäcka nya resemål eller kanske backpacka. Ge bort en vacker jordglob, en snygg ryggsäck eller varför inte en Bucket List-bok?

En buffé är alltid en bra idé!

Sätt upp långbordet och duka upp en härlig & festlig buffé med plockmat, varma och kalla rätter som potatissallad, paj, grönsallad och grillat.

En buffé är alltid uppskattad av så väl gäster som festfixaren. Det finns alternativ för alla och fördelen är även att många rätter går att förbereda dagen innan.Kika in vår checklista inför festfixandet:Veckan innan:

- Baka bröd och frys in

- Se över porslin, glas och bestick – köp begagnat eller engångsartiklar om ditt eget inte räcker till

- Se över dekorationen, behöver något köpas inför festen?

- Finns det eventuella allergier? 

Dagen innan:

- Grädda pajer

- Baka tårtbotten dagen innan, montera och dekorera dagen den ska serveras

- Skiva grillat kött, kyckling och annat protein

- Sätt dricka på kylning

På studentdagen:

- Sätt gärna ut små skyltar vid rätter som är allergivänliga

- Dekorera, dekorera, dekorera!