Dekorera till halloween

Häxor, vampyrer, spöken och många andra varelser kommer snart vandra omkring på gatorna med sina skramlande godishinkar. Sakta men säkert börjar förberedelserna för den allt mer växande och festligare högtiden halloween. Att dekorera är en aktivitet som inte enbart gör det mer stämningsfullt och kusligare, det är även ett perfekt sätt att utforska sin kreativitet tillsammans med hela familjen. Här kommer 8 perfekta dekorationer som ni kan göra hemma - bli inspirerad och utforska din kreativitet nu!

Dörrkrans

Plocka ihop höstliga löv och klipp ut fladdermöss i svart papper. Limma ihop löv om vartannat med fladdermöss för en halloween inspirerad dörrkrans. 


Pimpade pumor

I affärerna finns det nu pumpor i olika former, färger och storlekar. Köp hem dina favoriter och pimpa pumorna med ögon, en häxhatt eller varför inte täcka hela i glitter?


Tvistade ljus

Kanske har du redan avlånga ljus i 100% paraffin. Annars finns det i många butiker. Lägg ljusen i en bunke och häll över kokande vatten och låt ligga tills de är mjuka. Tvista sedan ljusen för att få de ska få en helt ny look och låt sedan stelna.


Dödskallegömma

Har du kvar påskäggen från i år? Perfekt! Måla hela ägget vitt och låt torka. Avsluta med att med svart färg måla ett dödskalleansikte. Ett perfekt sätt att bjuda på godis under bus eller godis!


Lövly leafs

Naturen erbjuder nu ett stort utbud av löv. Ut och plocka löv i olika former och storlekar för att sedan måla eller spraya dem svarta. Med vit färg, måla sedan ögon och mun, för att få löven att likna flygande fladdermöss. 


Stressa ned med mjuka pumpor

Stressbollar är något som länge varit populärt för att stressa ned och flytta fokus. Gör det lite roligare för dig eller ditt barn genom att köpa orangea ballonger, fyll dem med ris eller mjöl och förslut sedan med en knut. Avsluta med att måla ögon, näsa och mun med en svart penna för att göra denna stressboll lite mer halloweeninspirerad.


Snygga upp porslinet

Låt kreativiteten flöda med hjälp av porslin- och glasmålningspennor. Måla spindelnät, små spindlar eller rinnande blod med hjälp av pennor perfekt lämpade för detta syfte. 


Låt oss sköta pyntet

Ibland är tiden knappare än tänkt, låt då oss sköta pyntet. På My Mall hittar du allt du behöver för en fulländad och läskig halloween. Snabb leverans och prisvärda produkter. Här hittar du halloweendräkter, masker, dekorationer och mycket, mycket mer!