Adventsspecial

Nu har första advent äntrat hus och stugor runt om i landet vilket har uppmärksammats genom tindrande adventsstakar i fönstren och den spridande saffrans doften. Även decembermånad har inletts med krispiga morgnar och kanske har du till och med påbörjat att öppna din adventskalender?


Adventskalendrar

Adventskalendrar är ett perfekt sätt att stilla längtan till julafton men ändock ett underbart sätt att räkna ned till den utomordentligt mysiga tiden på året. 

I år har vi på My Mall en adventskalender där vi erbjuder prisvärda produkter med snabb leverans. På varje advent, första, andra, tredje och även fjärde, kommer vi släppa veckans erbjudanden. Och vi har redan startat! Första adventslucka finns redan på My Mall och gäller till och med 4 december. 

Se första adventsebjudandet här: https://mymall.se/mixer-med-glasbgare-i-rosa-mmbm4g6k-1103-mmbm4g6k  

Julklappstips till någon speciell

Julklapptips är guld värt i dessa tider, speciellt när din närmsta svarar “jag önskar mig inget speciellt”. Vad passar sig inte då bättre än att ge något tidlöst, vackert och naturnära? Marmortrenden fortsätter hålla i sig! Ett naturmaterial som är enkelt och roligt att inreda med och dessutom en perfekt julklapp för inredningsgurun. På My Mall har vi äkta marmorinredning som passar utmärkt i alla hem och hus. Oavsett om du försöker hitta inspiration till din egen önskelista eller om du planerar att köpa julklappar till någon annan kan vi lova att du inte kommer bli besviken när dessa marmordetaljerna levereras hem!