Allt för en oförglömlig jul

Kom i stämning med allt inför julen med julpynt passandes för alla hem - vilken stil du än har! Det som allt julpynt ändock har gemensamt är dess glädjespridande och värmande känsla. Kanske uppskattar du en mer traditionellt röd och grön jul med gulliga tomtar och nissar runt om i husets hörn och vrår. Eller tillhör du dem som föredrar det mer avskalade och sparsmakade pynten i vitt, guld och beige? Vare sig du föredrar det ena, det andra eller en helt annan smak så har My Mall just det som du vill pynta ditt hem med. 

Trendigt julgranspynt

Letar du med ljus och lykta efter de perfekta avskalade julgranspyntet ? Don´t you worry - we got you! Här har vi julgranspyntet för dig som vill rikta in dig på lite mer stilistiskt pynt.

Adventsstjärnor

Är du ute efter den ultimata adventsstjärna att låta pryda ditt fönster genom juletiderna? My Mall hjälper dig välja bland det bästa! Välj och vraka mellan de klassiska och de lite mer moderna adventsstjärnorna som finns i både naturnära och vita färger. Alla är även ett perfekt val för den miljömedvetna!

Adventsljusstakar

En riktigt vit vinter eller en jul likt en slaskig höstdag? Oavsett väder kommer våra ljusstakar lysa upp och sprida en härlig julkänsla. Ljusstakar och adventsstakar är ett signum för en mysig jul och en klassisk juldekoration i de flesta hem. Lys upp i decembermörkret med en adventsljusstake. Vi har både elektriska ljusstakar och ljusstakar för levande ljus. Hitta dina nya ljusglimtar i vårt sortiment idag!

Vad är rätt jultema för dig? Behöver du tips hjälper vi gärna till via kundtjänst. Strunta i trängseln & handla istället tryggt och säkert i soffan med en god kopp glögg. Vi hjälper dig gärna att kreera en oförglömlig jul med den perfekta julinredningen!