Gripande läsning i höstmyset

Läsning är en aktivitet som passar för alla årstider, men kanske associeras läsning mest till att krypa upp i soffan med en rykande kopp te och en gosig filt. Visst låter det mysigt?

Även om myset är en bra anledning till att läsa så finns de massor av fler anledningar. En av de främsta anledningarna till varför vi läser böcker är för att få ta del av allt det fantastiska vi kan lära oss av dem och de nya perspektiv som vi låter oss omfamna. Men läsning är också ett ypperligt sätt att varva ned, utöka ditt ordförråd och få ett förbättrat minne samtidigt som du får ta del av en helt ny historia!


Pocket Shop har varje månad en ny “Månadens bok” som är nedsatt till 59kr. Septembers bok är Vattendansaren, av Ta-Nehisi Coates. Det är en perfekt kombination av en historisk roman och magisk realism som skildrar den moderslösa Hiram Walker som kämpar för svartas rättvisa vid sidan om sitt liv präglat av förtryck, kärlek och inte minst den gåva som Hiram besitter. Med sitt starka bildspråk och oförglömliga galleri av karaktärer fortsätter denna bok sprida sitt namn runt hela världen. 


Vattendansaren, av Ta-Nehisi Coates

Nedsatt till 59kr under hela september

Ta-Nehisi Coates är en av vår tids mest fängslande tänkare som utmärkts och prisats för hans talanger i National Book Awards år 2015. Utöver det kanske ni känner till Captain America eller Marvels Black Panther, två välkända titlar som Coates var med att kreerade. Vattendansaren är Ta-Nehisi Coates debutroman som är ett verk fyllt av magi och äventyr som kommer locka med alla äventyrslystna med på en historia som du sent kommer glömma. Men som tur är det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och flyta in i fantasins värld och förundras över Hiram Walkers historia. 


Är du kanske mer av en komedi-läsare? Eller kanske skräck? Var lugn! Pocket Shop och My Mall har något för alla!

Det är inte enbart läsning som lätt associeras med hösten utan även långa härliga söndagsbruncher. 19:e september är de inte en vanlig dag, utan det är Brunchens dag. Inför den stora dagen tänkte My Mall ladda upp med bjussiga rabatter och härliga recept för att årets brunch inte ska kunna snålas med. Gör era egna donuts, grädda våfflor och ladda upp med ljus och filtar. Höstens bruncher ska inte vara som vilken annan - utan det ska vara något alldeles extra. Kampanjen för Brunchens dag startar 6:e september och kommer pågå veckan ut. Stay tuned!