Julklappstips

Nu närmar sig tiden då första snön börjar falla och första advent står runt hörnet. Det innebär att tankarna på julklappar, glögg och pepparkakor även börjar snurra. Letar du efter julklappar till någon som redan har allt eller kanske på jakt efter något lite mer hållbart? Vi på My Mall har ordnat det för dig! Från 30 november - 17 december har vi nedsatta priset på perfekta julklappar till både sportnörden, matlagningsfantasten och stilikonen!

För whiskeyälskaren

Alla känner vi den där personen som kan tillbringa timmar efter att leta efter de perfekta glasen  till servisen där hemma. Vi på My Mall hjälper gärna till att komplettera servisen med massor av fina glas för såväl rödvin som whiskey. Varför inte passa på att ge bort en unik julklapp i år, handplockade ur My Malls sortiment, som gör sig utmärkt i alla hem och hus. 

För matlagningsfantasten

Har du också den där personen i din närhet som under alla livets vaknar timmar storkonsumerar YouTube-klipp för att lyckas få till sousvide måltiden till perfektion? På My  Mall erbjudervi inte enbart en uppsjö av köksredskap och köksmaskiner såsom sousvide, kockknivar och perfekta traktörpannor utan även massvis av tips på recept och kökshacks - vraka och välj, läs och inspireras!

För sportnörden

Kanske är 2022 året då din vän eller familjemedlem planerat för att ta tag i träningen inför Svenska Klassikern eller helt enkelt vill få ett mer aktivt liv? Vi hjälper er gärna på traven med löpband, crosstrainer och motionscykel med gratis hemleverans - det kan ju inte bli enklare!  

För stilikonen

Många tycker om stil, inte minst klockor som både är praktiska, snygga och unika. På My Mall hittar ni alla SÖNERs prisvärda, unika men ändock klassiska klockor till mannen i ditt liv, din svåger eller varför inte till dig själv? Den klassiska designen passar för alla! SÖNER utmanar den dominerande runda designen genom att framföra den rektangulära designen. En ikonisk form och design som SÖNER förfinat med moderna material och produktionsmetoder.