My Mall - Vår story


My Mall - Vår story

My Mall är ett svenskt varumärke som erbjuder ett stort sortiment av produkter inom hem och fritid från hundratals butiker i hela Sverige. Vår ambition är erbjuda ett heltäckande sortiment från välkända varumärken och helt unika produkter som du bara hittar hos oss. På mymall.se hittar du produkter som ger ditt hem en personlig touch, leksaker för barnen, utvalda produkter för en roligare fritid, allt för trädgården och mycket mer. Vårt sortiment utökas och varierar ständigt med nya produkter och produktgrupper.

Handla säkert på My Mall

Det är tryggt att handla från mymall.se. Vi är en certifierad e-handel och våra betalningar hanteras av Klarna. My Mall sparar aldrig dina betalningsuppgifter.

Alla köp täcks av en garanti från kvalitetsmärkningen Certifierad e-handel (upp till 10 000 kr) och som medlem på PriceRunner har du utökad trygghet med försäkring upp till 50 000 kr. Certifieringen är en färskvara och du kan kontrollera vår certifierings giltighet här.

Som kund ombeds du lämna omdöme om din upplevelse via Trustpilot. Vårt Trustscore är 4.3 (Utmärkt!).

Kundservice

Behöver du hjälp med frågor inför eller efter ditt köp finns vårt team på kundservice redo att hjälpa. Kundservice når du enklast på support@mymall.se.

Vår ambition är att besvara din förfrågan inom 3 timmar.

Ledning och ägare

Bolagets ledning har lång erfarenhet av e-handel, marknadsföring och kundservice. Vi har framgångsrikt arbetat med att driva tillväxt för flera snabbväxande och välkända varumärken inom ett flertal branscher.

Vår största ägare är Corallium Investment AB som driver bolaget tillsammans med övriga aktieägare och ledning. Är du intresserad av att investera ett växande varumärke är du välkommen att höra av dig till info@mymall.se.

Vill du hänga med på vår resa gör du det enklast via FacebookInstagram och LinkedIn

My Mall Sweden AB
Organisationsnummer 559018-1581
Magnus Ladulåsgatan 3
118 65 Stockholm
Nätbutik: mymall.se