Om oss


My Mall - Om oss

My Mall är inte en vanlig marknadsplats. Vi är ett Marketing Community där mindre och medelstora webbutiken hjälper varandra att ta upp kampen på riktigt mot de stora drakarna på nätet. My Mall är online motsvarigheten till det ”pärlor” du finner på den lokala bakgatan, utanför de stora opersonliga shoppingstråken. 
 
Vi vill att det ska finnas ett sätt att få tillbaka shoppingens magi! Social shopping som kombinerar bekvämligheten med digital upplevelse och en personlig touch av verklig, mänsklig interaktion där Live Shopping, personal shopper och personlig chat med live video är något som besökare kommer att mötas av på My Mall.
 
Därför handplockar och kurerar vi webbutiker och samlar dessa under ett och samma tak för att skapa något stort tillsammans, en unik, inspirerande och personlig shoppingupplevelse.
 
Vårt sortiment utökas ständigt med nya produkter och webbutiker som har det där lilla extra att erbjuda besökare på My Mall. 

Handla säkert på My Mall

Det är tryggt att handla från mymall.se. Vi är en certifierad e-handel och våra betalningar hanteras av Klarna. My Mall sparar aldrig dina betalningsuppgifter.

Alla köp täcks av en garanti från kvalitetsmärkningen Certifierad e-handel (upp till 10 000 kr).
Certifieringen är en färskvara och du kan kontrollera vår certifierings giltighet här.

Som kund ombeds du lämna omdöme om din upplevelse via Trustpilot. Vårt Trustscore är 4.2 (Utmärkt!).

Kundservice

Behöver du hjälp med frågor inför eller efter ditt köp finns vårt team på kundservice redo att hjälpa. Kundservice når du enklast på support@mymall.se. Vår ambition är att besvara din förfrågan inom 3 timmar.

Ledning och ägare

Bolaget ägs och drivs av Webgallerian Scandinavia AB.


Webgallerian Scandinavia AB
Organisationsnummer 556898-4453
Idsättratorpsvägen 16
184 70 Åkersberga
Nätbutik: mymall.se