Om My Mall

Hos My Mall hittar du unika produkter och välkända varumärken inom mode, heminredning, skönhet, hälsa, träning, klockor och smycken. Här finns Sveriges lokala och personliga butiker samlade på ett ställe.

Företaget grundades med ambitionen att hjälpa fysiska butiker med omställningen till digital handel. Runtom i Sverige försvinner de unika, lokala butikerna när konsumenter i allt större utsträckning väljer att handla online. Att ta steget att erbjuda egen e-handel kräver kompetens, tid och pengar. Därför erbjuder My Mall en enkel lösning och en marknadsplats för butikerna att sälja sina produkter. Under 2018 breddades upplägget till att även innefatta befintliga e-handlare. För dig som konsument innebär det att vi har det största utbudet av helt unika produkter på marknaden som kommer från lokala butiker runtom i Sverige. Vår ambition är att ge dig produkterna som du inte hittar någon annanstans. Våra personliga favoriter som vi har valt med omsorg och tanke.

Ledningen har lång erfarenhet e-handel och marknadsföring, vi har arbetat med att driva tillväxt för flera snabbväxande och välkända företag inom ett flertal branscher. Företaget har ett 30-tal aktieägare, allt från personal och ledning till investerare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på support@mymall.se. Vi hjälper dig före, under och efter ditt köp. Vill du hänga med på vår resa gör du det enklast via Facebook, Instagram och LinkedIn.

Hälsar 

Håkan Jonsson, VD
My Mall Sweden AB, organisationsnummer 559018-1581
Nätbutik: www.mymall.se