My Mall - vår story

Vi erbjuder ett stort urval av unika och hållbara produkter som vi har blandat med välkända varumärken inom mode, smycken, skönhet, hem, inredning, sport och fritid. Vi har produkter som vi själva tycker om - våra personliga favoriter - från butiker runtom hela Sverige.

Vi har ett ständigt växande utbud av produkter och vår ambition är att erbjuda dig produkter som inte marknadsförs via de stora kedjorna. Hos oss ska du hitta produkterna som passar dig och din personlighet. Produkter som valts ut med omsorg och tanke för dig.


Tryggt att handla på My Mall

Tryggt att handla på My Mall

Det ska vara tryggt att handla hos My Mall och våra anslutna butiker. Alla köp täcks av en garanti* från kvalitetsmärkningen Certifierad e-handel och som medlem på PriceRunner har du extra trygghet*.

Betalningar hanteras via Klarna och My Mall sparar inga betalningsuppgifter.

* Respektive garanti täcker inköp upp till 50 000 kr.

Kundservice hjälper dig

Kundservice

Teamet på kundservice finns för att hjälpa dig inför, under och efter ditt köp. 

Bolagets ledning har lång erfarenhet av e-handel och marknadsföring, vi har arbetat med att driva tillväxt för flera snabbväxande och välkända varumärken inom ett flertal branscher.

My Mall har ett 30-tal aktieägare från personal och ledning till investerare. Vill du hänga med på vår resa gör du det enklast via FacebookInstagram och LinkedIn.

 

Håkan Jonsson, VD
My Mall Sweden AB,
Organisationsnummer 559018-1581
Nätbutik: mymall.se