My Mall - vår story

My Mall är ett svenskt varumärke som erbjuder ett stort sortiment av unika produkter, välkända och hållbara varumärken från hundratals butiker i hela Sverige. Vår ambition är att erbjuda dig produkter som kommer från små och medelstora butiker och som inte marknadsförs via de stora kedjorna. Hos oss hittar du produkter som ger ditt hem en personlig touch, hållbara leksaker för barnen, unika skönhetsprodukter och utvalda smycken. I vårt stora utbud hittar du även elektronik, sport- och fritidsutrustning, kläder och allt för trädgården. Vårt sortiment utökas och varieras ständigt med nya produkter och produktgrupper.


Handla säkert på My Mall

Det är tryggt att handla från mymall.se. Våra betalningar hanteras av Klarna och My Mall sparar inga betalningsuppgifter.

Alla köp täcks av en garanti från kvalitetsmärkningen Certifierad e-handel (upp till 10 000 kr) och som medlem på PriceRunner har du utökad trygghet med försäkring upp till 50 000 kr.

Kundservice

Vi har ett team på kundservice som står redo för att hjälpa dig med frågor såväl inför ett köp som under eller efter ditt köp. De väntar på att höra från dig och få dela med sig av sin expertis.

Ledning & ägare

Bolagets ledning har lång erfarenhet av e-handel, marknadsföring och kundservice. Vi har framgångsrikt arbetat med att driva tillväxt för flera snabbväxande och välkända varumärken inom ett flertal branscher.

Största ägare i My Mall är Corallium Investment AB tillsammans med övriga investerare och ledning. Är du intresserad av att investera ett växande varumärke är du välkommen att höra av dig till info@mymall.se.

Vill du hänga med på vår resa gör du det enklast via FacebookInstagram och LinkedIn.

 

Håkan Jonsson, VD
My Mall Sweden AB,
Organisationsnummer 559018-1581
Nätbutik: mymall.se