Pantera 2.0

LANDMANN

3 795 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

NYHET! Nya generationens Pantera med uppdaterad design och förbättrad kvalitet

Pantera är ett flexibelt val av gasolgrill, den är lätt att bära med sig och tar minimal plats vid förvaring – optimal för compact living!

Nya Pantera 2.0 är utrustad med två helgjutna brännare som gör det möjligt att tillaga på två olika sätt: indirekt- och direkt. Brännarna tänds upp med elektronisk pulständning och värmen går att ställa in separat för varje brännare med hjälp av två vred i frontpanelen. 

Locket är tillverkat i gjuten aluminium och chassit är tillverkat i en lackerad plåt, och ovanpå locket finns en integrerad termometer som är självlysande i mörker. Under locket finner man ett 2-delat grillgaller i gjutjärn, för optimal värmebehållning. Sidohyllorna är avtagbara och grillen är kompatibel med tre olika typer av vagnar: art.nr. 12340, art.nr. 12360 och art.nr. 12390.

- 2 steglöst justerbara brännare i rostfritt stål
- Elektronisk tändning
- Integrerad termometer i locket (lyser i mörker)
- Lock tillverkat i gjuten aluminium
- Grillgaller i gjutjärn
- Fettuppsamlingsskål inkluderad
- 2 avtagbara sidobord
- Lämplig för användning av gaspatroner

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall