ProPlus Verkstadspall med förvaring 580526

SWEDISHHOME

1 959 kr
Frakt 49 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-10 dagar
30 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Rullpallen med förvaring 580526 från ProPlus hjälper mekaniker att hålla ordning på sina verktyg. Den har en kompakt och robust design och en mjuk sittdyna. Den har 4 hjul och 3 lådor. På baksidan har pallen 2 robusta handtag och ett plasttråg uppdelat i tre sektioner för att hålla saker nära till hands. På framsidan finns ett andra tråg för att hålla verktyg inom räckhåll. Pallen klarar en maxbelastning på 135 kg. Obs: Verktyg ingår inteMått: 47 x 35 x 43 cm (L x B x H)Maxbelastning: 135 kgMed 3 lådor och 4 hjulMjuk sittdynaHållbar metallramMed plasttråg på framsidan och baksidanVerktyg ingår ej

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: HusochHemma