Textilpenna Marabu Textil Painter Universal, Basic, 1-2mm, 5 färger/fp

MARABU

Artikelnr: 10515

309 kr
Frakt 39 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Startset med fem textilfärgpennor Marabu Textil Painter i fem grundläggande basfärger och 1-2 mm-spets för att komma igång med att måla på tyg.

Att måla på textilier är roligt och Marabu Textil Painters gör det enkelt att skapa egna mönster.

Förvandla till exempel en vit t-shirt till ett färgglatt unikt plagg.

Dessa textilfärgspennor är idealiska för att skapa detaljerade mönster, konturer och bokstäver på textilier. Textilfärgen är vattenbaserade och är därför även lämpliga för barn.

  • Textil Painter från Marabu är många gånger "modedesignernas" förstaval av textilfärgspenna för ljusa textilier.
  • För ljust tyg tillverkade av högst 20% konstgjorda/syntetiska fibrer.
  • Vattenbaserad färg.
  • Ljusbeständiga färger.
  • Perfekt för att rita konturer och detaljmönster.
  • Efter fixering med hjälp av ugn ( cirka 8 minuter i 150ºC) eller strykjärn (utan att ånga) är trycket tvättbar upp till 60 ° C.
  • Passar för barn från 6 år.
  • Förvara pennan ståendes med korken/spetsen nedåt.
  • Spets: 1-2 mm
  • Färger, 1 av varje färg (färgkod inom parentes):  Gul/Yellow (019), Röd/Cherry red (031), Mörkblå/Dark blue (053), Grön/Rich green (067) och Svart/Black (073)

Instruktioner

  1. Tvätta ur stärkelser och finish ur textilierna först.
  2. Lägg in ett skydd (t ex en bit papp) mellan olika textillager för att färgen inte ska gå igenom och färga bakomliggande tyg. Detta gör att det även är lättare att rita på tyget, framförallt för barn.
  3. Låt trycket torka över natten innan du fixerar färgen.
  4. Fixera sedan färgen i en föruppvärmd ugn i cirka 8 minuter i 150ºC, eller stryk med strykjärn (utan att ånga) med en tygbit mellan strykjärnet och textiltrycket i 3 minuter (på en yta om ca 30 x 30 cm) med "bomullstemperatur". Nu klarar färgen av att tvättas i 60 ° C.
  5. För bästa hållbarhet, tvätta och stryk med trycket "in -och-ut" för att inte slita på det.

OM MARABU

Marabu är ett tyskt kvalitetsmärke som har varit verksamma i mer än 160 år.

Marabu har varit synonymt med högkvalitativa specialfärger med kvalitetsmärkningen "Made in Germany" i mer än 160 år. Oavsett om det är färger för speciella tryckprocesser, hobbyer eller fritid eller krävande konstverk - Marabus produkter är ledande när det gäller att uppfylla världsomspännande kvalitetskrav inom alla områden. 

Utbudet består bland annat av konstnärsmaterial, pennor, lim/klister, hobbyfärg (t ex glasmålning, porslinsmålning, ljusmålning, textilfärg, textiltryck med mera).

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Lilon.shop