Hantverk & Hobby

Filtrera

Items 1-24 of 316

per sida
Set Descending Direction

Items 1-24 of 316

per sida
Set Descending Direction

Att ha en hobby gör att du blir lugnare, gladare och mer kreativ. Men det handlar främst om att ha kul! Din hobby kan vara allt från att sporta till att plantera i din trädgård. På MyMall.se hittar du allt som har med hobby och skapande att göra för din fritid. 

Gillar du färg och form? Då har du kommit rätt. Välja bland fina akvarellfärger till akrylfärgen och till det ett brett utbud av penslar. Det finns alltid tillfällen att vara kreativ och det ska inte handla om prestation. Antingen är det jul, påsk, halloween eller så vill du bara pyssla själv eller med familj och vänner. Här hittar du allt i pysselväg, så klicka dig runt och låt dig inspireras av vårt utbud. Förutom färg har vi pärlor, lera, flirtkulor och det mesta inom kategorin pyssel. 

Är du en person med grön fingrar? Odla kan man göra året om men våren brukar vara en favoritårstid då de flesta växterna kommer till liv då. Vi erbjuder ett brett sortiment växter och odlingstillbehör för både inomhus, balkong och trädgård. Låter det inte lockande med egenodlade körsbärstomater och krasse till frukostmackan?


Läs mer