Verk Group Teleskopiska gåstavar med korkhandtag - Röd

VERK GROUP

179 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ett par röda teleskopiska gåstavar med korkhandtag från Verk Group Dessa gåstavar är av hög kvalitet och får en snygg detalj med sina korkhandtag De är tillverkade av extremt lätt aluminiumOm du har ett par riktigt bra gåstavar när du är ute och promenerar så kommer du få ut mer av din promenad Du kommer bränna mer kalorier och får bättre och effektivare rörelser som ger mer träningGåstavar är ett enkelt och roligt sätt att motionera utomhus och kombinera konditionsträning med styrketräning Stavarna hjälper dig att få upp tempot och gör att du tränar hela kroppen Med gåstavar förbänner du 20-40 mer kalorier jämfört med en vanlig promenad utan gåstavar Dessa gåstavar är teleskopiska vilket menas med att du kan fälla ihop dem och justera längden Gåstavarna har bekväma handtag med remmar som ger dig ett ergonomiskt grepp och gör att du håller gåstavarna på plats under promenaden Remmen omsluter handen utan att vara i vägen Gåstavarna är utformade så att de ger dig bra s

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn