Svart & Gul Ogene Classic Bambustrumpor

AKUKO

As low as 99 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Only %1 left
Produktbeskrivning

Svart och gul dress strumpa i bambu.

Känner du dig osynlig? Oroa dig inte, med den coola Ogene Classic kommer du att sticka ut från mängden! Designen är inspirerad av Ogene, ett musikinstrument som också används för att kalla till stormöten i Igbo communities i östra Nigeria.

Våra strumpor är gjorda i miljövänlig och lyxigt skön bambu som är lika snäll mot dina fötter som mot miljön.

Finns i stl 30-35, 37-39 och 40-43.

Akụkọ ett Malmöbaserat företag med fötterna i Sverige och rötterna i Nigeria. Vårt mål är att inspirera. Även de små sakerna i livet behöver vara både hållbara och skapa glädje! Våra strumpor är gjorda av ekologiskt odlad bambu i mönster och färger med inspiration från västafrika.

Akuko betyder historia/berättelse på Igbo och med hjälp av färgglada strumpor och storytelling vill vi connecta världen med afrikansk kultur.

Finns i många olika färger som ankelstrumpor, dress strumpor och sportstrumpor i storlekar för hela familjen. Vi har även fina presentboxar.

Låt dina strumpor berätta en historia!

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Akuko Sweden AB