Sylvanian Families Träkojan Gåvoset

SYLVANIAN FAMILIES

Regular Price 899 kr
Du sparar 11% Specialpris 799 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Sylvanian Families är söta samlingsföremål och leksaker för barn I det här magnifika klätterträdet har en träkoja placerats och det är det perfekta stället för dina Sylviana-barn att leka i Här kan de spendera timmar av lek och klättrande - det finns till och med en rutschkana och en trädgunga - hur häftigt Träkojan har även avtagbara stegar vilket gör att du kan välja själv om de ska klättra upp och ner med hjälp av dem Träkojan passar alla barnen i Sylviana Village - både för de allra minsta och de äldre kanske till och med att en vuxen kan få tillåtas vara i träkojan om han kan säga det hemliga lösenordet Detta är ett gåvoset vilket innebär att det inte bara är träkojan som ingår i det här fina setet utan även Fröken Chokladkanin och hennes lillasyster Chokladkaninbebis barnbordsset bebis-rutschkana-set och familje-grillfest-set Alla set passar utmärkt ihop och ger en bredare lekupplevelseTräkojan kan kopplas ihop med Timmerstugan Säljs separat Komplettera gärna

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn