Tangent Tuner II DAB+/FM radiodel

TANGENT

Regular Price 1 999 kr
Du sparar 15% Specialpris 1 695 kr
Frakt 99 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Klassisk HI-FI utanpå – Ny teknologi inuti Radion är inte död! Den har bara återuppstått med en ny riktigt bra ljudkvalitet! Med Tangents nya Tuner II kan du utan problem mottaga det nya DAB-systemet (beroende på var du befinner dig). Det otroliga digitala ljud som DAB+ levererar, ger dig en blixtsnabb mottagning av alla de tillgängliga DAB+kanaler i ditt område. Givetvis kan du Med Tuner II också mottaga den gamla analoga FM-signalen. Den tydliga dispayen ger dig de upplysningar du har användning för om du lyssnar på antingen FM eller DAB+. Stort ljud behöver inte så stor plats Den nya Tangent Tuner II passar utmäkt in i Tangents mini system. Placerar du den tillsammans med Ampster BT II och CD II, får du en komplett liten HI-FI anläggning med överraskande stort ljud. På hyllan fyller Ampster BT II, CD II och Tuner II mindre än ett A-4 ark på den korta sidan. Varje del fyller bara 7 cm på höjden, så staplat blir det bara 21 cm. Den lilla storleken på varje komponent gör det enkelt att hitta den rätta placeringen i vardagsrummet, köket eller där det passar dig bäst. En fjärrkontroll till det hela Fjärrkontrollen till Ampster BT II passar också till Tuner II och CD II. Så har du köpt alla tre del-komponter så står du faktiskt med tre likadan fjärrkontoller till anäggningen. Dessa kan du placera på stragiska platser i rummet så att aldrig kommer att befinna dig långt iväg från fjärrkontrollen. Eller så kan du välja att bara använda den ena fjärrkontrollen och lägga de andra tvåi en låda och ta fram i nödfall.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Ly