Trådlös Myggfångare med UV Ljus - Grå

Regular Price 449 kr
Du sparar 50% Specialpris 224 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Trådlös Myggfångare med UV Ljus,.

Denna populära produkt kommer göra susen under vår, sommar och höst när myggen är framme. Den är tystgående och lockar till sig mygg, knott och andra insekter med hjälp av smart UV-belysning. När insekterna kommit i närheten får dem en stöt och faller ner.

Du kan enkelt rengöra den genom att dammsuga eller borsta ur myggorna.

Ladda din myggfälla med en USB-C-port från en powerbank eller vägguttaget. Placera din myggfälla där du vill att det ska vara myggfritt ovh för att undvika att få kliande myggbett.

Myggfällan är trådlös och håller dig myggfri i upp till 16 timmar. Du behöver inte tänka på batterier som behöver bytas utan den laddas med sladd, sommaren är räddad.
Höjd: 124mm
Omkrets botten: 85mm
Omkrets toppen:  60mm

 ? Tystgående och luktfri
?  Inga farliga kemikalier
? Täcker yta om ca 15m²

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Macskal