Xtrobb Hopfällbar organiseringsväska för bagageutrymme

XTROBB

129 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ett svart vikbar organiseringsväska för bagageutrymme från Xtrobb Väskan har 3 st fack varav ett av dem är större än de andra två Den har även flera fickor varav några med mesh-nät där du kan förvara kartor broschyrer och mycket mer Väskan är tillverkad av tålig polyester Den har starka och bekväma handtag som gör det lätt att bära Väskan kan vikas ihop och tar därmed knappt någon plats Väskan har stabila och hårda väggar så att den håller sig uppe när väskan är uppfälld Denna väska är perfekt att använda när du är iväg och handlar mat och annat kul Efter shoppingrundan kan du bara organisera dina varor lätt och smidigt i denna väska Väskan fungerar även perfekt att ha i bilen när du ska på utflykt eller resa och på så sätt ha ordning på dina varor eller grejer Väskan fungerar både hemma för att organisera linne rengöringsprodukter kläder livsmedelsprodukter såväl som i bilens bagageutrymme för att lagra nödvändiga tillbehör Det kommer att bli lätt att

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn