Xtrobb Skydd för bilsäte med förvaring - Svart

XTROBB

159 kr
Frakt 39 kr slutsåld
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ett svart bilsätesskydd från XtrobbMed detta bilsätesskydd kan du skydda ditt bilsäte från smuts vatten svett och annat som kan smutsa ner eller skada ditt säteBlöta badbyxor efter en dag på stranden eller svettiga kläder efter ett högintensivt träningspass Med detta bilsätesskydd är det inget problem Detta bilsätesskydd är även perfekt för dig som har barn då det ofta kan vara smutsiga blöta och leriga kläder inblandat Bilsätesskyddet är tillverkat av ettslitstarkt polyestermaterial som är lätt att rengöra eftersom smuts inte tränger igenom fiberstrukturen Sitsen på bilsätesskyddet är fodrat med tät polyester som bildar ett vattentätt skikt Bilsätesskyddet är lätt att montera du fäster det enkelt på nackstödet med ett elastiskt band som sys fast på ryggstödets ovansida Bilsätesskyddet har även förvaring nedtill med två förvaringsfickor där du kan förvara småsaker Bilsätesskyddet kan tvättas i tvättmaskin och det passar de flesta bilsäten både fram- och ba

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: handelsavenyn