CL Diamond Universal Toiletriesbag | Brown

CHARLOTTLINNEA

Artikelnr: 230347

1 699 kr
Frakt 59 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Diamond är en helt unik och ytterst funktionell necessär som ger dig total kontroll över dina personliga skönhets- och hygienprodukter. Många smarta fack gör att alla produkter står på sin plats även när de transporteras. Det ingår en mininecessär (CL Ruby Baby Makeup bag) för dina minsta produkter. Den står stadigt innanför en avtagbar platta. Baksidan på Diamond har ett öppet fack med magnetlås samt en avtagbar kedja som passar perfekt att sätta på handtaget till en resväska. Axelremmen är juster- och avtagbar. Ytmaterialet är tillverkat i PU-konstläder (veganläder) av högsta kvalitet vilket gör Diamond tålig och slitstark. Eventuella sminkfläckar tvättar du bort med tvål och vatten och necessären är som ny igen. Diamond kommer förpackad i en smart förvaringspåse perfekt för resan eller hemmet.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: CharlottLinnéa