Armband Blue Rose

Artikelnr: 497

299 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Upptäck armbandet Blue Rose - en hyllning till den tidlösa skönheten av blått och havets nyanser. Detta mästerligt designade smycke för tankarna till en blommande ros under en klarblå himmel, med dess blåa emaljerade detaljer i olika nyanser som skimrar likt vattnet på en solig dag. Armbandet Blue Rose är inte bara ett statement piece, det är också anpassningsbart för att passa de flesta handleder med sin flexibla design. Dess eleganta uttryck kompletterar perfekt din personliga stil och blir en snackis vid varje tillfälle. För den fulländade looken, kombinera armbandet med våra matchande ringar i blått - varje smycke är noggrant utvalt för att ge dig den där extra känslan av samhörighet och harmoni. Låt StylebyJNY:s Blue Rose-kollektion lyfta din outfit och reflektera din unika stil.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: stylebyjny