Barn & Leksaker

Allt för ditt barn - leksaker, babyprodukter och mycket mer

Leksaker

För stora och små barn

Spel & Pussel

Spel för vuxna och barn

Gravid

Produkter för dig som väntar barn

Barnrummet

Inredning för barnrummet

Babyprodukter

Babygym, lekmattor, grindar, bitringar, snuttisar och mer

VISA ALLT

Alla produkter inom Barn & Leksaker

Barn och leksakerVi på MyMall erbjuder ett välvalt och personligt sortiment inom allt du behöver för barn, baby och junior i alla åldrar, samlat smidigt på ett ställe. Som barnkläder och bebiskläder, sportkläder och träningskläder för barn, populär inredning och möbler till barnrummet, haklappar, barntallrikar och barnbestick, flaskor, leksaker, spel, pussel och mycket mer som även passar till hela familjen.

För dem små, har vi ett också stort utbud av babysaker med kläder, bärselar, nappar, bitringar, nappflaskor, filtar och mycket mer, men även välbehövliga produkter för dig som är gravid och nybliven förälder. Samtliga utvalda för att göra din vardag enklare!

Roligt till stora och små, i alla åldrar
Hos oss finner du ett stort sortiment av leksaker för alla säsonger. Vi har spel och kul för utomhuslek, sportleksaker och aktivitetsleksaker, men även för stora och små inomhus. leksaker perfekta som present (till exempel fina träleksaker) eller aktivitetsleksaker för både inomhus och utomhusbruk.

Leksaker
Vi har ett brett sortiment av leksaker för alla säsonger. Som för sommarlek på gröna gräsmattor, trädgårdsspel för hela familjen och massor av leksaker för pool och badaktiviteter (men även vinterleksaker och snölek för alla åldrar och intressen). Hos oss hittar du något för barn i alla åldrar och intressen!

För de allra yngsta har vi pedagogiska aktivitetsleksaker perfekt för barns inlärning. Som bokstavsklossar, byggklossar, musikleksaker, speldosor och leksaksinstrument men även fina mjukisdjur och tygleksaker. När det börjar bli dags har vi även fina lära-gå vagnar från BRIO, men glöm då inte heller att barnsäkra hemmet!

För det lite äldre barnen har vi roliga leksaker som ridleksaker och dockor i alla färger och storlekar (bland annat populära LOL dockorna) med tillhörande dockhus, dockkläder och dockvagnar. Kreativa leksaker som ritleksaker, pennor och ritböcker men även actionfigurer och leksaksfordon som polis, brandbil, grävmaskiner, lastbilar, traktorer och byggleksaker.

Utomhuslek
Njut av varmare dagar med roliga aktivitetsleksaker, badleksaker, poolleksaker, sportleksaker och mycket mer som fotbollsmål, bollar, kubb mm. Vi har även sparkcyklar, trehjulingar och balanscyklar som passar barn i alla åldrar.

Utklädningskläder och maskerad
Roliga maskeradkläder och utklädningskläder finns det gott om, i alla möjliga teman som clowner, prinsessor och prinsar, superhjältar och många fler som passar både vardagslek, i utklädningslådan eller till kalas och halloween.

Baby

Ta hand om dem nyfödda och små med utvalda och anpassade produkter. Som fina baby och bebiskläder, babyfiltar, nappar, sugnappar, bitringar, nappflaskor, skötväskor och babyleksaker Vi har även bärselar, bärsjalar, babygym, babysitters och hoppgungor som kan avlasta, samt hjälp mot stress med övervakning och babymonitorer (med och utan kamera) som passar dag som nattetid. Vi har även produkter för gravida och den nyblivna mamman som gravidkudde och amningskudde. och produkter för att barnsäkra hemmet.

Allt du behöver samlat på ett och samma ställe, alltid med smidig beställning och öppet köp!

Barn & Leksaker