bitte kai rand blus dark cracked peonies

Märke:BITTE KAI RAND DANMARK
1 299,00 kr
Köpskydd ingår
Beräknad leveranstid: 2-3 dagar
Levereras av: Blå Dörren
I lager Säker betalning 14 dagars öppet köp
blus i tryck av pioner inspirerade av olika hantverkstraditioner och tryck på kontinenter och kulturer. Den rena, viskos kvaliteten gör blusen lätt att andas styla den varje dag med ett par byxor och en jacka.M, Full längd i storlek M, 80 cm. Modellen på bilden är 176 cm och bär storlek S. tvättråd 30 ° fintvätt 100% viskos
Detaljinformation

Viskos är en regenererad träfiber som är naturligt nedbrytbar och i familjen cupro, modal och lyocell. Ofta används viskos som ett alternativ till siden, eftersom viskosens fiberfinhet kan uppnå samma lätthet som siden. Viskos har god hållbarhet och håller färgen bättre än bomull. Dessutom har viskosen en god absorptionsförmåga som gör kläderna bekväma att ha på varma dagar.


Sedan BITTE KAI RAND grundades 1981, har ett av våra starkaste värden varit att arbeta på ett rättvist, ordnat och respektfullt sätt inom alla områden i vår verksamhet - både inom hållbarhet och socialt ansvar. Under åren har BITTE KAI RAND tagit några mycket viktiga steg på sin långa resa - och det finns mycket mer att komma ..
Din beställning skickas normalt inom 1 arbetsdag. Beställningar skickas med DHL, Schenker, PostNord eller annan speditör och tar normalt 1-3 arbetsdagar. Kostnaden för frakt bestäms av återförsäljaren.
Du har öppet köp i 14 dagar. Returnera din vara få pengarna tillbaka.
Läser in...