bitte kai rand linnekjol dark sea of roses

Märke:BITTE KAI RAND DANMARK
2 399,00 kr
Köpskydd ingår
Beräknad leveranstid: 2-3 dagar
Levereras av: Blå Dörren
I lager Säker betalning 14 dagars öppet köp
Kjol till sommaren i tryck med rosor i tre olika färgkombinationer. Kjolen har två fickor och ett slips som skapar en vacker och feminin detalj. Med ett material av 100% linne är kjolen mycket andningsbar och är därför perfekt som en stil för sommargarderoben. Sidolängd i storlek M, 71 cm. Modellen på bilden är 176 cm och bär storlek S. Tvätta vid 30 ° 100% linne
Detaljinformation

Lin är en naturlig fiber som är naturligt nedbrytbar. Den hållbara linplanten har låg påverkan på miljön eftersom den kräver lite vatten och gödningsmedel för odling. Linplanten är en stark växt som är motståndskraftig mot insekter och hård i förhållande till väder och vind. Lin utvinns från linens växter och är ett slitstarkt material som beundras för sin renhet, glans och den vackra lite ojämna strukturen. På sommaren känns lin cool, fräsch och lätt, och på vintern känns den varmare mot huden. De många bra egenskaperna gör lin lämplig för kläder året runt.


våra tryck och färger som används är Oeko-Tex certifierade, vilket innebär att de är 100% fria från skadliga kemikalier. För att kunna certifieras enligt Oeko-Tex Standard 100 måste materialet testas helt fritt från skadliga nivåer av mer än 100 ämnen som är kända för att vara skadliga för människor.
Din beställning skickas normalt inom 1 arbetsdag. Beställningar skickas med DHL, Schenker, PostNord eller annan speditör och tar normalt 1-3 arbetsdagar. Kostnaden för frakt bestäms av återförsäljaren.
Du har öppet köp i 14 dagar. Returnera din vara få pengarna tillbaka.
Läser in...