Personlig skärbräda i bok - världens bästa mamma

199 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Vacker skärbräda med text till mamma!

Vacker och personlig produkt med text på! Ge bort en personlig present eller köp en till dig själv med den text du önskar!

Denna vackra produkt är i fin kvalité! Den är gjord i bok, är av fin kvalité och dessutom noggrant kontrollerad för att hålla toppklass. Produkten ser ut som på bilden med den text som visas. Motiv och text lasergraveras av The Coaster Cabin i de djupa skogarna i Småland. Genom att vi själva genomför graveringen garanterar vi dig ett toppklassigt resultat. 

Denna produkt består av en styck skärbräda i bok med handtag och gravyr. Skärbrädan har hål i handtaget för smidig upphängning. 

Mått: L: 310 mm B: 140 mm H: 15 mm   

Material: Bok

Produktinformation: Skärbrädan är inoljad i livsmedelsgodkänd olja. Handdisk rekommenderas. Skärbrädan får inte ligga i blöt. För lång livstid rekommenderas regelbunden inoljning med olja anpassad för skärbrädor.

Vänligen observera att detta är en personifierad produkt. Det innebär att det inte råder öppet köp, bytesrätt eller ångerrätt. Normal leveranstid för personifierade produkter är 5-7 arbetsdagar!

Vill du köpa ett större antal personliga presenter eller produkter? Maila till info@sakligheter.se för offert och förslag - vi gör allt för att hjälpa er!

Vill du beställa personliga presenter och produkter med leverans till flera adresser? Fyll i beställningsmallen och maila den till info@sakligheter.se så hjälper vi dig!

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se