Bornholm Cykelkarta

199 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Upplev Solskinsøen Bornholm med cykelkartan i skala 1: 50 000, tillräckligt detaljerad för att det också finns fem vandringsleder, båda längs kusten, över ön för mindre dagsturer. Kortet innehåller: Nationell cykelväg: 10 Regionala cykelvägar: 21, 22, 23, 24, 25 och 26 Lokala cykelvägar: L1, L2, L3 och L4 Allmän information om boende, cykling som ingår i tåg m.m. Stadskarta över: Rønne och Nexø. Karta: Ertholmene med Christiansø. På baksidan finns en detaljerad genomgång av rikscykelväg 10, med beskrivningar av resan, sevärdheter och fotografier. Allmän information om boende på cykel, cykel som ingår i tåg mm. Information och inritad plats om bl.a. livsmedelsbutiker, cykelhandlare, nationella attraktioner, turistbyråer, campingplatser, tältplatser, vandrarhem och stränder. Med kartdata från det danska styrelsen for dataförsörjning og effektivitet, det danska vägdirektoratet och med expertkunskap från konsulter har vi satt ihop en detaljerad cykelkarta av högsta kvalitet. Kartan är tryckt på ett slitstarkt och vattentätt material som lätt kan vikas och är helt opåverkat av fukt och regn. Teckenförklaring på danska, tyska och engelska.

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kartbutiken