Gamle Strynefjellsvegen

259 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Gamle Strynefjellsvegen 1:50 000 Den nästan 100 år gamla vägen mellan öst och väst är ett äventyr i sig. Gamla handbyggda väggar av noggrant huggen sten och långa rader av skyddsstenar skiljer vägen över berget. I gamla dagar fanns det flera rutter över berget för resenärer på hästryggen, som också användes för att fälla träd, men det var ansträngande och svåra resor. Kartan visar spektakulär utsikt, naturupplevelser, attraktioner, arkitektur, matställen, övernattning och intressanta platser. Dessa beskrivs på kartan med text och foton. Kartorna har utformats i samarbete med norska vägförvaltningen.

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kartbutiken