TMA 8 Östersund Vilhelmina

Artikelnr: 14668_gb

325 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Pilotshops TMA-kartor är framtagna för VFR-flygning, både distans och lokalt, där man kräver hög detaljrikedom. Luftrum och hinder är lätta att identifiera på kartan genom att de är tryckta i olika färger. Färgerna är valda för att ge en bra kontrastverkan. Framtagen av piloter för piloter. Alla höjder är i fot. Utgiven: april 2022 Skala 1:250 000 Storlek: 70 x 100 cm Denna karta är tryckt på Polyart som gör att den tål både vatten och tuff hantering. Den har en matt yta som gör att kartan är lättare att läsa och du slipper solblänk. Du behöver inte använda kartplast.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kartbutiken