Kungsleden 1 Abisko Kebnekaise karta och guide Outdoorkartan

225 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
OBS! före fjällturen behöver ni försäkra er om att guiden överensstämmer med lokala restriktioner och regler som kan ha uppkommit till följd av pandemin. Blad 1, 1:50 000. Edition: 2019 Kungsleden - lättillgänglig vandring genom Sveriges magiska fjällvärld! Kungsleden Karta Guide är en serie om 5 delar mellan Abisko och Hemavan, som i tagits fram i samarbete med Svenska Turistföreningen. Varje del består av ett set med en helt vattentålig fjällkarta i skala 1:50 000 och en tillhörande guide som beskriver Kungsledens etapper med uppgifter om distans, ungefärlig vandringstid, fjällinformation som rastskydd, broar och hjälptelefoner, ledbeskrivningar och boenden längs vägen, samt praktiska tips inför din vandring. Etapperna är beskrivna för att kunna vandras eller skidas i både nord- och sydgående riktning och har en naturlig etappindelning mellan STF Fjällstugor och STF Fjällstationer där övernattning är möjlig. Dessa presenteras med foto och faciliteter t.ex. hur många bäddar finns, går det att proviantera på plats, är husdjur tillåtet, finns hjälptelefon osv. Uppgifter om alternativa boenden och vilka sträckor som kräver tältning finns också med. Där så är möjligt visas även alternativa etapper för Kungsleden, samt avstickare om man vill göra en extra tur i området och de STF-boenden som passeras under turen. Guiden inleds med bra information inför din vandring, hur fungerar det att bo i STF Fjällstuga? Praktiska tips för turen, ledskyltning, snöskoter, utrustning, väder, navigation m.m. Alla beskrivningar och information är på svenska och engelska.

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kartbutiken