Laga mat på stekhäll

Artikelnr: 18292_gb

320 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Calazo 2022 I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att lyckas med din matlagning på stekhäll. Du får lära dig att göra upp en eld som passar som värmekälla under hällen och hantera de faktorer som påverkar värmen. Boken går även igenom de olika hällarna som finns på marknaden. Du får också lära dig hur du bränner in en helt ny häll och på bästa sätt rengör hällen efter matlagningen. Stekhällen har sitt ursprung långt tillbaka i tiden, när elden var en självklar del av vardagen. Idag upptäcker allt fler detta enkla och mångsidiga redskap, som passar perfekt när man är flera som ska äta ute tillsammans. Du kan baka, fritera, steka, koka, rosta eller flambera på en häll om du så vill. I boken presenteras ett fyrtiotal recept på lättlagad utemat som är specialanpassad för stekhäll. Författaren Elle Nikishkova är en av landets mest eftertraktade utekockar. Hon rör sig obehindrat mellan olika matkulturer och använder gärna smaker och tekniker hämtade från världens alla hörn. Elle är också utbildad svampkonsulent och håller regelbundet kurser i svampplockning och utematlagning över hela landet. Hon har tidigare skrivit boken Svampbok för matälskare (Calazo 2020).

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Kartbutiken