Bok - Älska noveller, 30 nyanser av kärlek

Artikelnr: 1188~SE3022365

Regular Price 129 kr
Du sparar 50% Specialpris 65 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Förlaget har i en tuff tävling valt ut ett trettiotal författare som har fått beskriva vad kärlek är för dem. Här finner man såväl etablerade författare som debutanter från hela landet. Ingen novell är den andra lik, det enda som förenar författarna är engagemanget och skrivglädjen. De vill beröra, inspirera och mana till eftertanke. Vad betyder egentligen kärlek för dig, för mig, för oss alla?I Stockholm besöker en kvinna sin mors grav. En konstnär från Alingsås lägger ner sig själ i kärleken till konsten. På Gotland smids bröllopsplaner. Kärleken till motorcyklar läggs på is när livet tar en ny vändning. En mor skriver ett brev till sin son. Detta är andra delen av Älskanoveller, en novellantologi där etablerade och debuterande författare över hela Sverige skriver om kärlek.MEDVERKANDE (bland andra)Birgitta Backlund debuterade vid 67 års ålder med den självbiografiska succéromanen Blondie, som sålts i ca 90 000 ex.Kjell E. Genberg har under eget namn och ett antal pseudonymer skrivit över 220 romaner i många genrer.Eva Ludvigsen debuterade med Lova 2013 och 2014 kom Här och nu. Båda är tänkvärda berättelser om att finna sig själv.Pebbles Karlsson Ambrose är krönikör och bloggare för bl a 1177 Vårdguiden. Hennes senaste bok är en faktabiografi om psykisk ohälsa: Jag vet inte var psykoser kommer ifrån.Jenny Jacobsson debuterade med spännings-och relationsromanen I ditt kvarter händer saker du inte ser 2014.Ebba Range debuterade med romanen Kristalläpple 2013, en varm bok om sorgen efter en närståendes självmord.Utgiven av Ordberoende förlag.Inbunden, 285 sidor.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Serpentin