ALTI
Sundsvall
ALTI
Butiksadress & Butikskontakt

0701753173

Bågevägen 90
85652 Sundsvall

Organisationsnummer: 556920-0826

Butik: ALTI Shop

View as Grid List

Items 1-25 of 259

per sida
Set Descending Direction
Filter
View as Grid List

Items 1-25 of 259

per sida
Set Descending Direction
ALTI
Hos ALTI möter du klassiskt hantverk och stilren känsla. Smyckena har en unik utformning och du känner lätt igen ett smycke från ALTI.
Vissa av smyckena är innovativa och har en viktig funktion, exempelvis ANDAS-kollektionen. Där är tanken att du ska få hjälp att påminnas om att gå ner i varv och andas. Du använder flera sinnen samtidigt vilket bidrar till detta.
Här får ni personliga & handgjorda förlovnings- och vigselringar, skapade bara för just er.
Smyckesdesigner Åsa Backman gör unika smycken- för alla och alltid! Åsa är den norrländska smyckedesignern som sedan 2007 arbetat med smyckestillverkning i olika material. Hon tycker att designa och skapa smycken i silver känns naturligt, det är fantastiskt vackert att bära. Hon vill att alla hennes smycken ska ha en mening och vara tidlösa och eftersom hon själv skapar och tillverkar alla smycken ska kunderna alltid känna igen ett smycke från ALTI.
Idag finns ALTI på den nationella men även till viss del på den internationella marknaden, Hon har sin ateljé och silververkstad i Bosvedjan i Sundsvall. Hon jobbar med duktiga återförsäljare som jon väljer med omsorg samt säljer smyckena i sin egna atelje och via webshopen www.alti.se.

Så här beskriver Åsa sitt företag med egna ord:
Mitt företag ALTI, som jag har byggt upp från grunden, är ett varumärke som står för unika, handgjorda, exklusiva och personliga smycken. ALTIs logga är format som ett hjärta, vilket genomsyrar tanken om att ha själ och hjärta med sig i allt jag gör.
Hjärtat är format av bokstäverna ALTI vilka representerar mina barns två första bokstäver.
Mina barn är min stora inspiration och glädje i livet och de ger mig lust att skapa.
Smyckena är tänkta att passa alla och alltid och i Örnsköldsvik där jag är uppvuxen säger man inte ”alltid” utan förkortar det dialektalt till ”alti” därav blev företagsnamnet helt enkel ALTI.

Läs mer

Övriga företagsuppgifter
Företagsnamn: ALTI AB Företagsadress: Bågevägen 90
85652 Sundsvall Organisationsnummer: 556920-0826