Butterfly Blue Rokr Robotime MI05B

Artikelnr: 99982609

Regular Price 699 kr
Du sparar 4% Specialpris 669 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Butterfly Blue Rokr Robotime MI05BNaturen är full av mystisk skönhet. ROKR kommer att rikta sin uppmärksamhet mot de lätta och vackra fjärilarna, vilket ger dig en ny mekanisk art - ROKR Mechanical Species Butterfly.
Mekaniskt pussel: Mystiska fjärilar har upplevt en magisk mekanisk utveckling! Mekaniserade kroppar innebär att möta fler svårigheter och utmaningar. Antal delar: 79 Svårighetsgrad: ★★☆☆☆☆ Monteringstid: Cirka 1,5h Ålder: 8+ Paketstorlek: 276*195*57mm Monteringsstorlek: 155*145*230mm Den mekaniska pusselfjärilen har två coola utseenden: MI05P och MI05B. Den ena är en mystisk och elegant stjärnblå; den andra är mest rosa, vilket ger en varm och mild känsla. Fjärilens kropp är tuff med ett material som kallas ABS, och dess mjuka, glittrande vingar är tillverkade av flexibel PVC. De lade till snygga champagnefärgade mönster med en speciell tryckmetod, och det finns till och med en glittrande pärla på ryggen som lyser i solljuset. Fjärilen landar på en ros twist med vinrankor.Sätt fjärilen på basen, slå på den och rör vid den för att se vingarna flaxa. När frekvensen ändras lyser rosen och antennerna lite, som om de andas och kommer till liv, glittrande i solljuset.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Stuffstore