Gardinkappa Alexa Lin

FONDACO

Artikelnr: 240338-255-15

249 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste PostNord-utlämningsställe
Produktbeskrivning
Förvandla ditt hem med vår eleganta gardinkappa från Fondaco, prydd med ett modernt digitaltryckt blommönster. Den unika slubeffekten i tyget ger kappan en livfull struktur som tillför karaktär och stil till vilket rum som helst. Med sitt påsydda multiband erbjuder denna gardinkappa flera upphängningsalternativ, inklusive rynkbandskrokar, fingerkrokar, kanal och dold hälla. Detta gör det enkelt att anpassa efter dina behov och föredragna stilar. Måtten 55x250 cm gör den perfekt för de flesta fönster, och den enkla installationen innebär att du snabbt kan uppgradera ditt utrymme med minimal ansträngning. Oavsett om du söker en subtil detalj eller en uttrycksfull designaccent, kommer denna gardinkappa att leverera både funktion och estetik. Lägg till en touch av modern elegans till ditt hem med vår gardinkappa med digitaltryckt lövmönster – där stil möter funktionalitet. Med multiband kan du hänga upp gardinen på följande sätt: ✓ Som traditionella kanallängder ✓ Som veckbandslängder med fingerkrokar ✓ Som hällängder med hällor som du hänger på gardinstången ✓ Som waveupphängning med rynkbandskrokar eller nålkroka Storlek55x250 cm Material100% polyesterFärgLinTvättråd30 grader Fondaco är ett svenskt varumärke grundat 1969 i Borås. Företaget är en familjeägd grossist som specialiserat sig på att göra hem personliga med en modern touch. Deras högkvalitativa textilier och inredningsprodukter utstrålar trevnad och värme. Fondaco kombinerar traditionellt hantverk med nutida design för att skapa unika hem. Fondaco är synonymt med pålitlighet och kvalitet i inredningsvärlden och har en lång historia av att förverkliga drömmar om vackra och funktionella hem.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex