Halsband Blomsterprakt

Artikelnr: 541

369 kr
Frakt 49 kr slutsåld
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Upptäck vår förtrollande Halsband Blomsterprakt, en hyllning till naturens skönhet som smyckar din hals med en bukett av bedårande blommor. Varje detalj i detta halsband är noggrant utformad för att fånga blicken och komplettera din outfit. De emaljerade blommorna i harmoniska nyanser av blått strålar av liv och elegans, perfekt för att addera en pop av färg till din vardag eller lysa upp ett speciellt tillfälle. Med en diskret förlängningskedja, kan du justera längden för optimal passform och komfort, oavsett om du önskar att bära det tätt runt halsen eller låta det falla lite lösare. Låt Halsband Blomsterprakt bli din signaturaccessoar eller den perfekta presenten till någon du tycker om. Detta mästerverk är mer än bara ett smycke - det är en känsla av glädje och stil som du kan ta med dig vart du än går.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: stylebyjny