Husdjur

Filtrera

Items 1-50 of 67

Sida
per sida
Set Descending Direction
BEGINNER

BEGINNER

279 kr
Staket Kerbl 90 cm

Staket Kerbl 90 cm

1 909 kr 2 139 kr -11%

Items 1-50 of 67

Sida
per sida
Set Descending Direction

HusdjurHos MyMall hittar du allt du behöver för dina fyrfotade vänner som hund och katt, kanin och smådjur. Med ett brett sortiment finner du bland annat halsband, koppel, sele, leksaker, kläder, mat, för träning, för resa, för att ta hand om klor, päls och mycket mer. Vi vill alltid erbjuda det bästa produkterna för just ditt husdjur. Därför är vårt sortiment noga utvalt för att passa flera raser, djur och behov/önskemål som kan uppstå. Som exempelvis för:

Hund
Vi har ett brett utbud av allt för hund och hundägaren. Som halsband, antiskällhalsband, LED-halsband, i läder, halvstryp, kylhalsband och utsmyckade hundhalsband samt efterfrågade, snygga koppel och sele som flexikoppel, koppel i läder, för valpar och större hundar. Våra koppel, halsband och selar kommer i flera storlekar och modeller som passar till flera hundraser.

Vidare har vi även ett brett sortiment av hundkorgar, matskålar, hundtillbehör (som bajspåsar mm), hundleksaker, tuggleksaker, hundgodis och verktyg/vård för päls och klor (klotång, pälssax mm). För hundträning har vi flera agilityhinder, aktivitetsleksaker, aportleksaker och hundburar, bilsele mm för transport och resa.

För olika säsonger och väder har vi även hundkläder, hundtäcken, regntäcken, reflexer och mycket mer för att hålla din älskling både varm och torr i fina, sköna plagg. Även för dig som hundförare har vi praktiska kläder för bus och lek tillsammans utomhus.

Katt
Även för katt har vi fina katthalsband, kattkoppel och kattsele, matskålar, kattleksaker, tillbehör för resan och verktyg/vård för päls och klor.

Djurmat (hundmat, kattmat, mm.)
Vi gör det enkelt att beställa hem både näringsrika fodertillskott, godis och djurmat som är speciellt framtagna för ditt husdjur, med flera välbehövliga ingredienser och vitaminer.

Utöver detta har vi även ett brett sortiment inom häst, hästsport, ryttare och ridsport att spana in.

Allt detta och mycket mer under ett och samma tak. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer