Barnrummet

Filtrera

Items 1-48 of 507

Sida
per sida
Set Descending Direction
Väggklocka - Ufo

Väggklocka - Ufo

59 kr 119 kr -50%
Sparbössa - Krona

Sparbössa - Krona

35 kr 129 kr -73%
Smyckeskrin - Ballerina

Smyckeskrin - Ballerina

129 kr 279 kr -54%
NATTLAMPA KANIN

NATTLAMPA KANIN

2 250 kr
Nattlampa - Fiskar

Nattlampa - Fiskar

49 kr 129 kr -62%

Items 1-48 of 507

Sida
per sida
Set Descending Direction

BarnrummetHos oss hittar du allt du behöver för att skapa ett riktigt fint barnrum. Oavsett om det är för bebis, yngre barn eller lite större så har vi barnsängar, spjällsängar, sänghimmlar, mobiler, bäddset, barnstolar, belysning, förvaring, tavlor och posters med roliga motiv, med djur, klassiska visor och mycket mer. Kanske har du ett redan färdigt tema du önskar, eller en specifik färgton? Vi har produkter som är enkelt att kombinera för att skapa enligt dina önskemål och vision!

Unika och personliga barnsaker
Vi har ett välsorterat och noga utvalt sortiment för att ge dig möjligheten att välja inom olika kategorier, modeller och färger samlade enkelt på ett och samma ställe. Vår vision är alltid att sätta personlighet först och blandar därför stora och små, kända som lokala varumärken för att ge dig det bästa utbudet. Vi erbjuder bland annat:

Spjällsängar, barnsängar och bäddset
Fina spjällsängar i flera färger men även barnsängar för yngre och större barn, samt bekväma växasängar. Matchas enkelt ihop med en sänghimmel och ljusslingor för en extra mysfaktor innan nattningen. Vi har även olika mobiler för det små i form av mjukisdjur, figurer och kommer både i trä och i tyg. Toppa med ett mysigt bäddset i populära färger (som exempelvis beigea toner) och mönster som prickar, blommor och många fler.

Möbler och förvaring
Hos oss hittar du ett brett utbud av möbler och förvaringsmöjligheter för att hålla undan stöket, men också skapa en rolig yta för barns lek. Vi har vägghyllor, väggkrokar, förvaringsmöbler, barnpallar, barnstolar (i moderna och fina trä och rotting utföranden), sittdynor och mycket mer. Eller varför inte ta in ett lektält, bollhav eller lekmattor som skapar en rolig vardag fylld av bus?

Belysning
Vi fyller barnrummet med mysig belysning för både den mörkrädda och lässugna. Som med populära nattlampor i former av djur som kaniner, val mm och kommer i flera färger och olika toner av ljus. Vi har även vägglampor, bordslampor eller lampor och dekorationer att hänga i fönstret.

Tavlor och posters
Allt blir roligare med färg. Vi har tavlor, posters, affischer och stickers för barn och barnrum som är lekfulla, busiga, med roliga motiv, klassiska visor och citat, med natur och djur. Såklart även i dovare färgskala, helt enligt dina egna önskemål och behov. Eller varför inte göra en snabb ”renovering” med olika citat, texter, figurer och färger som klistermärken på väggen? Enkelt att sätta upp och ta ner utan problem!

Allt detta och mycket mer, hittar du samlat under ett och samma tak. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer