Belysning

Filtrera

Items 1-50 of 656

Sida
per sida
Set Descending Direction
Funkis lampa 80

Funkis lampa 80

3 180 kr
Metallykta

Metallykta

103 kr 129 kr -20%
Dekorationskvist led

Dekorationskvist led

84 kr 99 kr -15%

Items 1-50 of 656

Sida
per sida
Set Descending Direction

BelysningHos My Mall hittar du alltid ett varierat sortiment av belysning online för alla rum i hemmet och lampor som passar till både arbetsplats och kontor. Vi erbjuder populära taklampor, vägglampor, spotlights och spotlightskenor, belysning för smarta hem och även anpassad belysning som vardagsrumslampor, badrumslampor, kökslampor, utomhusbelysning samt bordslampor och skrivbordslampor. Oavsett om du söker en ny lampa eller vill ha inspiration om hur du kan tänka för att ge ditt hem den allra bästa känslan, kan vi hjälpa dig!

Vilken lampa passar bäst för vilket rum?
Lampor är så mycket mer än bara belysning. Det kan förändra ett helt hem eller rum, med rätt detaljer och rätt temperatur på ljuset. Vi har glödlampor och LED lampor med både varmare och kyligare sken, precis som starkare och svagare ljus. Se gärna lite tips om hur du hittar rätt ljus i vår lampguide nedan:

För att skapa en mysigare och mer ombonad effekt, ska du helst gå mot det varmare hållet med en gulare ton i själva glödlampan. Detta passar perfekt för till exempel en läshörna, ett barnrum eller ett sovrum där du ska kunna varva ner i lugn och ro. I ett vitt rum kan du gärna gå mot en mer neutral eller kall ton av lampa för att inte väggarna ska kännas gula eller ge intryck av att vara en annan kulör än vad det är. Kallt ljus passar även bra i till exempel badrum och kök (framför allt över en köksbänk) men var försiktig så du undviker ett väldigt sterilt och för blått ljus, som lätt kan kännas ovälkomnande. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt enligt just dina behov, med ett brett sortiment av lampskärmar och flera glödlampor och LED lampor.

Spotlights
Oavsett om du söker belysning med smarta hem funktion (appstyrning och fjärrstyrning) eller en mer klassisk variant så har vi flera valmöjligheter som passar ditt hem. Hos oss hittar du spotlightskenor, spotlightlampor och passande glödlampor/spottar i flera toner. Med flera modeller kan du välja på en i klassiskt snygg krom, med glas, i vitt utförande, trendigt svart. Våra skenor kommer även i flera olika varianter som med en spotlight till vägg eller med tre, fem stycken och mycket mer enligt dina önskemål.

Taklampa
Vi har ett brett utbud av olika modeller av taklampor. Som plafonder, som passar utmärkt i rum där hängande belysning lätt stör (som en hall), i ett badrum eller vid kök, men även fina pendlar, som snyggt kan lysa upp en matplats, en bardisk, ett matbord och mycket mer. Eller varför inte en dekorativ lampskärm som enkelt smälter in eller blir en snygg statement piece, i flera klassiska och moderna utföranden? Hos oss får du många valmöjligheter!

Bordslampor
Passar utmärkt för till exempel hemmakontoret, på ett skrivbord, i fönstret på en byrå eller på ett sidobord för att ge en mysigare känsla och framför allt ge en mjukare ljuskänsla än en taklampa. Vi har flera i vårt sortiment, samt även lyktor som enkelt kompletterar när mörkret faller på.

Utomhusbelysning
Dekorera trädgården för fest och grillparty med fina papperslyktor i flera färger som röd, grön, blå, vit och rosa, eller ljusslingor som lyser upp såväl varmare årstider som kallare. Perfekt för ett balkongräcke, en uteplats eller runt ett staket. Kommer med både sladd och batteriutförande.

Allt inom lampor och belysning samlat på ett ställe. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer